ev france'ye gider için ürünler (12)

CLOS de BOUARD - Montagne Saint Emilion - De Bouard Ailesi

CLOS de BOUARD - Montagne Saint Emilion - De Bouard Ailesi

Bağ: 30 hektar (üretimde). Appellation: Montagne Saint-Emilion Toprak: Kil – kireçtaşı Bağların ortalama yaşı: 40 yıl Üzüm çeşitleri: Merlot 19 ha 62 Cabernet Franc 7 ha 34 Cabernet Sauvignon 2 ha 59 Üretim: 35 hektolitre / ha Seçim: manuel ve Mistral ayıklama masası ile optik göz makinesi Danışman şarapçı: Hubert de Boüard de Laforest Şarap üreticisi: Coralie de Boüard de Laforest Şarap yapımı: 8 - 10 °C ön fermantasyon macerasyonu Alkol fermantasyonu 3 ila 5 hafta macerasyon Fıçıda malolaktik fermantasyon Seçim parseline dayalı bütünsel şarap yapımı, manuel ayıklama Olgunlaştırma: 10 ila 14 ay, %30 yeni fıçı Karışım: %60 Merlot, %30 Cabernet Franc, %10 Cabernet Sauvignon
Giscours'un Haut-Médoc'u

Giscours'un Haut-Médoc'u

Yorum Château Giscours, şarap tutkunlarının kalbinde nasıl özel bir yer edineceğini biliyor: elbette büyük şarabıyla, Margaux'nun Cru Classé'si ile, ama aynı zamanda son derece kaliteli varyasyonlarıyla, özellikle de Giscours'un Haut-Médoc'u ile. Bu, tutkunun, Cru Classé'nin ustalığını çok uygun bir bütçeyle deneyimleme fırsatını sunuyor. Güzel Garonne çakıllarında ideal bir konumda bulunan Margaux'nun Cru Classé'si, 100 hektarlık bir bağa sahiptir: %60 cabernet-sauvignon, %32 merlot, ek olarak cabernet franc ve petit verdot. 1995'ten beri Albada Jelgersma ailesi tarafından yönetilen mülk, Alexander van Beek'in dinamizmi sayesinde mükemmellik arayışını sürdürüyor. Tadım Zengin, etli, Château Giscours'un Haut-Médoc'u her zaman büyük bir tanen inceliğine ve ince baharatlarla vurgulanan dikkate değer bir aromatik saflığa sahiptir; uzun yıllar saklanmak için tasarlanmıştır. Üzümler:Cabernet Sauvignon (%55), Merlot (%45) Üretici:Albada Jelgeresma Ailesi (Château Giscours) Labarde (33460) Formatlar ve ambalajlar:Şişe (75cl) - 6'lı Karton
Mum Parfümü - Ay Tutulması - Mum Parfüm Yağı

Mum Parfümü - Ay Tutulması - Mum Parfüm Yağı

Bu ay ışığı parfümü, size lezzetli, zarif ve ince kokularla mumlar yaratma imkanı sunar. Bu yüksek kaliteli parfüm, mumunuzun yanma süresi boyunca optimal bir koku deneyimi yaşamanızı sağlar. Özellikler Önerilen dozaj: Parfümlü mumlar için %7 ila %10, parfüm eritici için %10 ila %15. Diğer kullanımlar için lütfen sayfanın altındaki indirilebilir IFRA sertifikasına bakın. Uygulama: Parfüm, Parfümlü Mum. Oda Parfümleri. Parfümlü taşlar/eriticiler. Kozmetik ürünler. Köken: Terre De Bougies Üretimi & Fransa (Grasse) Garantisi Kullanım / CE Normları: Bu parfüm, Avrupa IFRA CLP CE N°1907/2006 ve Avrupa kozmetik yönetmeliği 1223/2009/CEE standartlarına uygundur. Önerilen dozajlara uymak önemlidir (sayfanın altındaki belgeleri inceleyin). Referans: PB-2141335-30 Vanillin Varlığı: Evet Ateşleme Noktası: 92°C Notlar: Baharatlı, Lezzetli, Vanilyalı Üst: Baharatlar/Lezzetli akor/Süt akoru Kalp: Karanfil/Ceylon tarçını/Anason Alt: Vanilya
Özelleştirilebilir ekmek torbaları

Özelleştirilebilir ekmek torbaları

4 mevsim ekmek torbaları, her duruma uyum sağlamak için tasarlanmıştır. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen bu torbalar, ekmeklerinizi taşırken tazeliklerini korumak için mükemmeldir. Şık ve pratik tasarımları, bunları fırınlar ve etkinlikler için ideal hale getirir. Ekmek torbalarınızı kişiselleştirerek, markanızın kimliğini güçlendirir ve müşterilerinize unutulmaz bir deneyim sunarsınız. Bu torbalar, işlevsellik ve estetiği bir araya getirmek için akıllıca bir seçimdir.
Chateau Fort Lignac, AOC Haut Médoc - Borie Ailesi

Chateau Fort Lignac, AOC Haut Médoc - Borie Ailesi

Maison Rivière'nin ünlü Chateau Ducru Beaucaillou'nun sahibi Eugène Borie Ailesi'ne özel mülkü. Bu şarap, güzel bir mor renkle karakterizedir. Hafif baharatlı kırmızı meyve aromalarıyla dolu bir burun. Ağızda çok fazla ferahlık ve meyvemsi aromalar ile dengeli bir evrim ve güzel bir final sunuyor. Çok keyifli bir şarap.
Château Lapelletrie

Château Lapelletrie

{"Commentaire":"Pierre Jean, 7. nesil bir şarap üreticisi ailesinin ferdi, 1930 yılında Château Lapelletrie'yi satın alarak hayalini gerçekleştirmek için yola çıktı. Bugün, 9. nesil olan torunu Anne Biscaye, yaklaşık 10 hektarlık bu mülkü aile ruhuyla yönetiyor. Kaliteyi korurken çevreyi koruma konusunda gönüllü bir performans sergilemeye kararlıdır. Üzümün en iyisini almak için infüzyon sınırında, nazik bir şarap yapım süreci uygulamaktadır.\n\nDégustation\nKadehte, belirgin bir renge sahip, ifadesi güçlü ve zarif bir şarap buluyoruz. Güzel bir nar çiçeği kırmızısı rengi. Burunda meyvemsi bir aroma ve hafif bir vanilya dokusu var, damakta yumuşak, yuvarlak bir başlangıç ile etli, ipeksi ve kadifemsi taninler takip ediyor. İyi bir denge, uyum içinde bir şarap.\n\nCépages: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)\nProducteur: Famille Biscaye, Saint-Christophe-des-Bardes (33330)\nFormats et conditionnements: Şişe (75cl) - 6'lı ahşap kasa - 2019"}
Château Grand-Pontet

Château Grand-Pontet

Yorum İlk cru Clos Fourtet ve Beau Séjour-Bécot ile komşu olan plato terroiri, Grand-Pontet, 1980 yılında Pourquet ve Bécot aileleri tarafından devralındı. Prestijli komşularına göre biraz daha aşağıda ve biraz daha killi olan bu cru, büyük yıllarda büyük şeyler yapma kapasitesine sahiptir. Mineral canlılık her zaman meyvenin yoğunluğunun altında yatar; zarafetle kendini ifade eder, ancak şarap olgunlaşması için birkaç yıla ihtiyaç duyar. Bu, uzmanlar için bir Saint-Émilion'dur, kireçtaşı platosunun tutkunları için. Yönetici Pascal Lucin'in yardımıyla, Pourquet-Bécot ailesi 2015 ve 2016 yıllarında cru tarihinin en güzel ikilisini imzaladı; bu, hem bağa hem de şaraphaneye gösterilen artan dikkatle elde edilen bir başarıdır. Üzümler: Merlot ( %70), Cabernet Franc (%15), Cabernet Sauvignon (%15) Üretici: Saint-Émilion'daki Pourquet-Bécot Ailesi (33330) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 12'li ahşap kasa - 2012
Château d'Arcins

Château d'Arcins

Yorum Château d'Arcins, bugün Haut-Médoc'un en eski mülklerinden biri olup, 14. yüzyılda Şövalyeler Tarikatı tarafından kurulmuştur. Efsaneye göre, Arcins isminin kökeni, bu bölgede 1300 yılında Malta Şövalyeleri'nin bir komutanlığına ev sahipliği yapan Ars Şövalyesi'nin varlığına atfedilmektedir. Médoc'un Büyük Sınıflandırılmış Şarapları gibi, bağ, hektar başına 9.600 kök ve iki büyük tamamlayıcı terroir (çakıllı ve killi kireçtaşı) ile faydalanmaktadır. Tadım Château d’Arcins'in stili, lezzetli yuvarlaklıklarla doludur. Burunda, kırmızı meyvelerin yoğun aromalarını, portakal kabuğu kokularıyla harmanlanmış baharatları keşfetmek hoş bir deneyimdir. Tatlar uyum içinde birleşerek, önce zengin bir gövde, ardından sıcak ve nihayetinde yapılı bir yapı sunar. Bu geniş hacimli şarap, Médoc terroirine mükemmel bir şekilde uyum sağlamaktadır. Üzümler: Merlot ( %50), Cabernet Sauvignon ( %50) Üretici: Chateaux Castel, Arcins (33460) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2018
Château Pichon Bellevue

Château Pichon Bellevue

Yorum Reclus ailesi 1880 yılında Château Pichon Bellevue'ye yerleştiğinde, sadece 2 hektar çoklu tarım arazisi işliyordu. O zamandan beri mülk sürekli gelişti: önceleri Bordeaux meydanında fıçıyla şarap satışı yapılıyordu, ardından 1982'de şatoda ilk şişeleme gerçekleşti. Bugün, Laurent doğal olarak ebeveynleri Christiane ve Daniel Reclus'un işini sürdürüyor, 50 hektarlık bağların bakımına aile geleneği ve değerlerine özel bir dikkat gösteriyor, aynı zamanda modern bir dokunuş katıyor. Çalışma felsefesi her zaman tedavi edici değil, önleyici bir yaklaşım üzerine kurulmuştur; bu da sürekli yağış izleme temelinde akıllı tarım uygulamalarını mümkün kılmaktadır. Üzümler: Merlot ( %80), Cabernet Franc ( %15), Cabernet Sauvignon ( %5) Üretici: Vayres'teki Reclus Ailesi (33870) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2015
Château Les Essarts

Château Les Essarts

Yorum Château Les Essarts bağları, Lussac Saint Emilion appellasyonunun kalbinde on dört hektarlık bir alanı kaplamaktadır. Geniş bir kil tabakası üzerinde, silisli çakıl alanlarıyla birlikte uzanmaktadır. Alt zemin, kil ve demir tortusundan oluşmaktadır. Bağların ortalama yaşı 25 yıldır. İhtiyaçlara göre yaprak alma ve seyreltme işlemleri uygulanmaktadır. Şarap yapımı modern bir şarap mahzeninde geleneksel olarak gerçekleştirilmektedir. Tadım Koyu kırmızı renkte. Çok hafif mentollü ve kırmızı meyve aromaları. Ağızda yumuşak, pişmiş meyve tatlarıyla dolu ve güzel bir ahşap dokunuşuyla vurgulanmış. Üzümler: Merlot ( %70), Cabernet Franc ( %10), Malbec ( %20) Üretici: Gillet Ailesi, Lussac (33570) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2019
Château Le Bruilleau

Château Le Bruilleau

Yorum Château Le Bruilleau, dört nesildir aile mülkü olan bir mülk olup, Nadine ve Serge Bedicheau tarafından yönetilmektedir. Şaraplık arazisi, Bordeaux bölgesindeki Pessac-Léognan appellasyonunda, 2 hektar beyaz üzüm ile birlikte on hektardan fazla bağa sahiptir. Château Le Bruilleau'da, hasatlar elle yapılmakta ve tüm bağlar en iyi bakımlardan faydalanmaktadır. Şarapların olgunlaşma süresi en az 12 aydır. Pessac-Léognan appellasyonundaki büyük mülkler arasında küçük bir işletme olan Château Le Bruilleau şarapları, kaliteleri nedeniyle basın tarafından düzenli olarak ödüllendirilmektedir. Tadım Olgun kırmızı ve siyah meyvelerin güçlü aroması, deri ve sedir notaları ile dolgun bir burun, belirgin ve iyi yerleşmiş tanenler ile güzel bir uzunluk sunmaktadır. Duruşu var. Üzümler: Merlot (52%), Cabernet Sauvignon (48%) Üretici: Saint-Médard-d'Eyran (33650) Bédicheau Ailesi Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2018
Château Preuillac

Château Preuillac

Yorum 1869 yılında, Fransız tarım sektörü tarafından "Domaine Şövalyesi" unvanıyla tanınan Edmond Addé, yüksek kaliteli üzüm çeşitlerinin seçimi ve Château Preuillac şarap bağının geliştirilmesi üzerinde çalışmaktadır. 1879'dan itibaren, şarap bağı birçok madalya ve ödül kazanmaktadır. 1932 yılında, o yıl oluşturulan Crus Bourgeois sıralamasına dahil edilmiştir. Raymond Bouët, şarap bağında büyük bir yeniden organizasyon başlatmış, 1975 yılında hizmete giren bir şarap mahzeni ve yer altı mahzeni inşa etmiştir. 18. yüzyıl tarzını benimseyen 200 m2'lik yer altı mahzeni, Médoc appellation'ında benzersiz bir yapı haline gelmiştir. Mau ve Dirkzwager aileleri, 1998 yılında mülkü başarıyla satın almıştır. Tüm mahzende ve şarap bağında önemli yenileme çalışmaları yapılmış, bu da Château Preuillac'ın parlamasına ve hedeflerini gerçekleştirmesine yardımcı olmuştur. Üzüm Çeşitleri: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Üretici: Mau Ailesi, Lesparre (33340) Formatlar ve Ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı Karton - 2015